Mistrzowskie.
Mistrzowskie.
Ano zepsulo sie...Swietna fotka, traci myszka
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ehh! Agapiet!
Składaczek na peronie ... jakie toto fajne! takie foty to skarb.
Pozdrawiam
Ja
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W stylu dawnych wspomnien czar. Fajne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Te analogi wydaja mi się takie smienowate ale pewnie sie mylę ?
Ależ te analogi mają niesamowity czar. Wróciły wspomnienia z dawnych lat![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Kurcze, ale sie u Ciebie tu dzieje
Kurcze w budzie- kolejny dowod na to, ze warto sie uczyc jezykow obcych- zamiast w garze kurcze wyladowalo w budzie- jest teraz straznikiem teksasu pewnie
"Your new style" - ciekaw jestem niezmiernie sesji z najbardziej stylowym Mietkiem watku
No i te klisze...Ciekaw jestem, czy sie narobilas, zeby "archiwalne" wygladaly jak wygladaja, czy to w calosci zasluga sprzetu rolkowego? Nie dziwie sie, ze ludzie sie wkrecili - sam bym nie dal mniej niz 30 lat tym kadrom
Wyczuwam rozkrecajaca sie bufetowa- mam nadzieje, ze na stale i ze demony przeszlosci daly Ci juz spokoj.
W ramach solidarności z naszym Mirusiem wrzucę se dziś kwiotki, a co...
Może napiszę mu, że korzystam z okazji że go nie ma na forum i wrzuciłam pierwsze chyba kwiatki w tym wątku, to się skusi na laptoka
P.S. Do k@czego odpowiedź do poprzedniego posta - co do analoga, to nie postarzałam, to chyba zasługa przeterminowanego Foto65.
to ja idę sfocić jakąś kurę![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
A idź, idź, ino ją odpowiednio zanimuj potem, wszak umiesz![]()