E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Waszmość Panie i Panowie, kończmy bo niebezpiecznie zbaczamy w przykre rejony najciemniejszego oblicza kulinariów.
Wracajmy do zdjęć bufetowej bo prawdopodobnie już czekają na wrzut jakieś gorące gołe kurki.
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Gospodyni nie zawsze ma coś na odpowiednim poziomie do zaserwowania
Bardzo mi miło Was czytać, sorki za niegościnność i brak świeżego mięsa z mojej strony.
Mam nadzieję że do Świąt uda się coś upolować.
Cieszy mnie również obecność wieprzowiny w moim wątku - czy to go takim... kosmopolitycznym![]()
kaczki ,kury ,wieprze i inne niezły zwierzyniecto jest kooo kooooookazja do beczki napitku zacnego.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Nawet nie zauważyłam, że dość mocno odejszłam od sedna wątku mego. Ponieważ jutro Wielki Piątek, postanowiłam zrezygnować z mięsa na rzecz motywów miejskich. Okazało się, że jednak nie wszystkie drzwi wykorzystałam.
Trochę kolorku, co?
I tak właśnie myślałem - schowa się to to na dno szuflady, a potem w codziennym wirze spraw i obowiązków zapomina....
Ładna ta latorośl, widać jak dorośleje.
Drzwi fajne , stara robota , a ten zamek, to okucie w drzwiach to miodzio.
Pozdrawiam wieczornie. AP.
PS. A gdybyśmy mieli się nie spotkać do Świąt - Przyjmij Najlepsze Życzenia Świąteczne ode mnie i Edy.
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.04.11 o 00:01
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wypada mi tylko życzyć Tobie Aga i rodzinie pięknych, niezapomnianych Świąt. Cudne zdjęcia. Jesteś fantastyczna w motywach, które chcesz uwiecznić. Pozdrawiam i z sentymentem jeszcze raz popatrzę.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R