Tak, też wolę w odcieniach szarości. Świetna kompozycja.
Tak, też wolę w odcieniach szarości. Świetna kompozycja.
Hm... trochę się zdziwiłam przewagą głosów za b&w w "pasiaku". K@czy, to było robione z mostu.
Dzięki za tak liczne komentarze. Idąc za ciosem, dorzucam jeszcze jedno okno, mniej mroczne. Jakoś tak ostatnio się składa, że gorzej u mnie ze sztafażami. Trochę mi to nie pasi, nie lubię zdjęć bez ludzików (no, może poza pejzażami).
Okienko też smutne, za to w pasującym do scenerii chłodnym kolorze.
Nie wiem jak Ty, ja nie przepadam za takimi obrazkami.
Kiedyś tam kręcili się ludzie, może wychowywali dzieci, izba była pełna i gwarna i... wszystko upadło, opustoszało - stoi ruina.
I nie dziwię się , że wolisz zdjęcie "żywe".
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Dzięki apz. Dorzucam jeszcze drzwi.
Pocieszę Cię, że akurat ta seria to obiekty pokolejowe, jakieś biura, narzędziownie itp. może więc mniejszy smutek
Ja lubię takie klimaty ale wiem, że nie na każdego dobrze działają. Nic dziwnego.
Może uda mi się tam wrócić z kimś żywym.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Gdyby nie wersja kolorowa, nie domyśliłbym się prawdziwych kolorów. Wydaje się, że to rzadki śnieg lub szron leży na czarnej ziemi. W sumie, wolę BW. Kolor jakiś mało kolorowy![]()
Sprawdziłem- wszystko na miejscu![]()
Ostatnie dwa, bardzo fajne
Świetnie widać strukturę tynku i łuszczącej się farby.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wpadłam na chwilkę więc coś skrobnęOkienko i drzwi superanckie. Lubię takie.
Aha, i melduję, że jestem cała i zdrowa. Nic mi nie wywiało, nic mi nie urwało![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Miło mi, że okienecka i drzwi mimo że bezludne, jakoś znajdują zrozumienie
Poniżej trochę oddechu od stęchlizny. Jeszcze dwie pofładowanościo-ukośności.
Kurcze, to pierwsze wyglada jak morze, bardzo mi sie podoba.