I dlatego właśnie trzeba łazić po tych podwórkach, ulicach, krzakach....zanim znikną.
I dlatego właśnie trzeba łazić po tych podwórkach, ulicach, krzakach....zanim znikną.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 15.03.11 o 17:15 Powód: Automatyczne scalenie postów
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Co do rynien, to rozmowa ze "złomiarzami" powinna zlikwidować problem na przyszłość
Bardzo fajnie wyszedł "Przystanek Śliwiny". Może trochę klimatu dodałby np. trzymany w rękach, i "spływający" po płaszczu, różaniec?
Eeee tam.... rynna mi nie przeszkadza
Czy to przypadkiem nie jest ten kurnik, ktory juz kilka razy sie przewinal w Twoim watku? Po prawej jest chyba jeszcze jedno okno i drabina ?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nie-eNawet kury nie te same. To zdjęcie z rynną zrobione jest w centrum Oliwy. Kury pod Tczewem.
Cięcie lub stemplowanie rynny wydaje mi się niewarte gry. Arcydzieło i tak by nie powstało. Wersja Quentina byłaby najdoskonalsza ale trochę mam cykora
Dzięki za wizyty, mało mam czasu na robienie zdjęć i forumowanie, tym bardziej cieszy mnie Wasza obecność
Wiosna nadchodzi a z nią nowe, lepsze czasy dla foto.
Sorki za monotematyczność...To ostatnio moje najwdzięczniejsze modelki.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Dla mnie ta rynna to taka naturalna ramka, całkiem fajna poprzez kontrast ze starymi ścianami.
A tak przy okazji jak już to piszę, bardzo mi się podobają Twoje deszczowe zmagania![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Ostatnie takie swojskiebardzo fajne. Nie wiem czy powinienem to pisać, ale regularnie tu wpadam przy każdym powiadomieniu, nie wszystkie fotki są w klimatach mi "pasujących", tak więc się nie zawsze się odzywam
Pozdrawiam ciepło
Ostatnio edytowane przez kasprzyk ; 20.03.11 o 11:26
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300