K@czy tylko w pierwszym doszukałem się oznaki 21w![]()
K@czy tylko w pierwszym doszukałem się oznaki 21w![]()
a gdzie?? ja nie moge znalezc...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Z prawej strony drabiny,oznakowanie skrzynki![]()
Co sie tak podniecacie-dla szefowej to codzienna bulka z maslem.Ot,miala akurat aparat przy sobie i pstrykla kilka fotek(perfekcyjnie wszystko wykozystujac)
Respekt!!!!!!!!!
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ale dwa wieki temu by takiej tabliczki nie zrobili![]()
Dzięki za miłe przyjęcie tych okołoteatralnych waryacji (Miruś trochę przesadził, pewnie przez te upały).
Wiesz... chyba już się wyeksploatowałam z winiet. Irytują mnie. Sztuczne postarzanie też (może kiedyś przejdzie).
Oznaki XXI wieku są też na ostatnim zdjęciu - za paniami jest betonowy płot
Fotka z junakami faktycznie jest zbyt szarobura (dzięki Tomashhh). Teraz bez sensu zmieniać ale na bloga wstawię bardziej kontrastową.
Poniżej 3 kolorowe migawki. Już mniej klimatyczne ale moim zdaniem warte pokazania.
Kurcze, swietnie zapodalas bufetowa.
Wszystkie z podtekstem. Gdybym maial wybierac jedna to zdecydowanie pierwsza.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
szaroburzy junacy - rewelacja (ale szaroburzy, nie kontrastowi). wygladaja jak na zdjeciach dziadka (no.. moze.. zdjecia dziadka nie sa takie wyrazne, ostre)
amigos - co im dalas, zeby tam wlezli?![]()
Amigos to akurat nie pozowane było. Wleźli tam aby przedstawienie lepiej widzieć.Fajnie by było szerzej, bo budynek wielki ale wszędzie panoszyli się ludzie z aparatami i psuli mi kadry. Straszni są
![]()