Ło mamo, ale się uśmiałam
P.S. Moja młodsza też idzie do 1 klasy i też takie "kwiatki" pisze![]()
Ło mamo, ale się uśmiałam
P.S. Moja młodsza też idzie do 1 klasy i też takie "kwiatki" pisze![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Mój Mateusz ją rozumie
Zwłaszcza jak czasami prosi: "Tata, give me ogórka!"
No i weż teraz wytłumacz.... Ale zaczelismy czytać więcej polskich książeczek i są wakacje- jakoś się podciągnie.
A jak chcesz porady, to wyślij ją do mnie na miesiąc, to zacznie błagać o ten słowniczek![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Kaczy, jak chcesz to Ci moja podesle, bo tez po polskiemu niezle miesza.
Bylby z tego fajny spanenglish![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
To może utwórzmy klub dzieciów oly-mieszaczów-językuf
Moje od tygodnia są w Bułgarii u dziadków i już mam ubaw po pachy jak z nimi gadam![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
To ja kojarzę tylko jeden mieszaczojęzykowy zwrot (na szczęście nie mojego własnego dziecka) - fakju krowo. To mówiło dziecko ok. 4-letnie do swej kuzynki. Moja córka pytała, czy to źle
A poniżej dokumentacja z jednej nieudanej sesji zdjęciowej (w założeniu miała być hitem sezonu) i z drugiej... ja wiem... nawet nie wiem czy udanej - moje pierwsze starcie z ogniami na sznurku (model nie znosi określenia fireshow i nie wiem jak to ująć)
Woooow (podwojne)
Jednow "Woooow" za zdjatko nr 2- MakowiskoKoniecznie pokaz cos wiecej z sesji- zapowiada sie rzeczywiscie na hit lata
A drugie "Woooow" za "fakju krowo"![]()
![]()
Hiszpanskich zwrotow ucza sie dzieciaki w szkole. Tak naprawde hameryka to kraj dwujezyczny-napisy na wszystkim sa w obydwu+zwyczajowo chinski. oczywiscie nie dotyczy to Amerykanow-oni tylko znaja jeden jezyk![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Na klatce schodowej świetne. Pomimo jakby sie wydawało lekko znudzonej lub zniechęconej minki modelki jest w nim coś przyciągającego a raczej emanuje pozornym spokojem który zwiastuje jakąś domową zawieruchą. Z pleneru najbardziej podoba mi się to jak idzie z klatką przez pole. Jest tu jakaś nuta nie typowych poszukiwań co wzmagają ciekawość. Z ogniami ładne i bardzo fajne jest to, że widać twarz w tych ogniowych owalach.
pozdrawiam Wiejo
Dwojeczka swietna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zdjęcie nr 2 to jest to! Pięknie zagrało to makowe pole z czerwienią ubrania.
Jak ja Ci zazdroszczę tego makowego polaU mnie nigdzie w okolicy nie mogę znaleźć czegoś takiego.
![]()
Pozdrawiam, Jola