no ladnie wypatrzylas![]()
no ladnie wypatrzylas![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Jak zwykle z wielką przyjemnością nadrabiam zaległości w Twoim wątku...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
uśmiałem się z ostatniego.
przecież wiadomo, który to mistrz (bo nie aparat robi zdjęcia...) a mały cóż, musi nadrabiać czymś innym.
Świetna scenka, bardzo przekornie podany temat. Taki już czas, że wiek i doświadczenie życiowe a nawet wiedza często gną się guziczkami elektroniki tak bardzo łatwo przyswajalnej przez młodzież.
pozdrawiam Wiejo
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Rzeczywiście ciekawie uchwycony ten ostatni kadr choć mogą być jeszcze inne teorie na temat tego obrazka. Aparat odwrotnie proporcjonalny do wzrostu czy też za przykładem golfowym - chłopiec do noszenia sprzętu foto. Tak czy siak bardzo fajnie.
To zdjęcie chodziło za mną od dawna ale klatka służyła za żyrandol i z powodu technicznych trudności nie mogłam jej wykorzystać
Pokazuję dwie wersje. Pierwsza - pechowo źle ją naświetliłam przez co niebo jest niefajne, za to model w fajniejszej pozycji. Na drugiej - odwrotnie.
zazdroszcze Ci pomysłowościMSZ pierwsze lepsze, lepiej widać oczy dziewczynki
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
To ze niebo niefajne jak twierdzisz to malo istotne.Kanarek w klatce za to znakomity.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie