Cześć Pani Bufetowa,
Zaglądam, zawsze jak tylko widzę "z deszczu wyżęte..." więc i ostatnie również wszystkie sobie oglądałem na bieżąco.
"Na lewo" - świetne, takie klimatyczne.
"Melanholic okienny" - ja myślę, że powiązanie kilku motywów wyszło ci całkiem dobrze. Podoba mi się ta inscenizacja, przemawia refleksją.
"Myśl nieuczesana nr 17" - to jedno z tych, co to mi się podobają 'bardziej', bo i zdjęcie jest "bardziej". To jest właśnie 'wyżęte'.
"Osa" - miejscówka świetna, zdjęcie udane.
"Leniwa niedziela" - fajnie poprowadziłaś wzrok i to światełko - bardzo przyjemnie.
"A pokój na ziemi" - zdecydowanie pamiętam to miejsce.wyżęłaś, Bufetowo.
"Hen, heen, za lasami, gdzieś daleko w Tczewie" - pozytywna zima. To z mostem w tle - mi podeszło najbardziej.
"Zimna suka" - minimalizm oddany w pełni. Wyżęłaś, Bufetowo.
"Cumulonimbusy, wirus grypy i mapa pogody" - pomysł na nazwy przedni
"Opowieści z kuchni" - poczułem się jak na wsi u babci w zamierzchłych czasach wczesnej podstawówki... Ciekawe. do dopracowania.
"Kartka ze szkicownika" - bardzo mi się spodobało, delikatne i ulotne, mimo, że stabilne.
"Zaproszenie na bal" - zaciekawiłaś. też do dopracowania.
"Różowa małpa" ver I interesujące, jakby miała szpilki zamiast śniegowców...
"Szlaban na tv", wszystkie 3, spodobało mi się, klimat klasztornej pieczary gdzie 'namawia' się dzieci do przemyśleń...
"portret wojaka"- fajny i fajna konwersja BW.
"Żegluga śródlądowa" mi się tam mewy podobają, szczególnie te z niebieskawym tłem
"Koza" - ciekawe, może można coś dodać, ale już prawie prawie do wyżęcia...
Fajne są te twoje spacery i pomysły, miło się wybrać z tobą na przechadzkę - polecam
pozdrawiam,

Odpowiedz z cytatem