Gdybyś ją malowała na pewno było by w niej wiele artyzmu i wyobraźni
Gdybyś ją malowała na pewno było by w niej wiele artyzmu i wyobraźni

| OlyJedi
| OlyJedi

Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
No niezłe
Zazdroszczę pomysłów na takie fotki (osa). Ale cóż jednym przychodzi to łatwo innym trudniej (a niektórym tak jak mi to chyba nigdy). Leniwa niedziela –bardzo fajny klimacik (taki lubię).
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Bufetowa,
"Leniwa niedziela" - ładne ćwiczonko, redukcja koloru sprawiła, że foteczka, to czyste światło - początkujący patrzcie i uczcie się! Swiatło rozpięte na dużym kontraście - sugestywne, prowadzące, perspektywa dynamiczna, postać z lewej wtrętowa, zagadkowa, ulegająca ciśnieniu promieni.
"Osa" - niezła. Gdyby zatrudnić lepszego graficiarza, co by nadał tej osie jakąś indywidualność, to świetnie by się komponowało mentalnie z postacią dziewczyny, która jest zaaranżowana niebanalnie.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 4.01.10 o 10:17

| OlyJedi
| OlyJedi

Oba fajne. Dlaczego??? Pan Tadeusz Jankowski juz wyczerpal temat
Wlasnie to swiatlo na "niedzielnym" tak mnie zauroczylo.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak będzie trzeba zgłaszam się do namalowania OSYTylko jakąś ścianę no i pozwolenie trzeba załatwić

| OlyJedi
| OlyJedi

Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Bardzo fajna te ostatnie 2 zdjęcia. Co do osy, to zgadzam się z Rafałem. Też widziałabym dziewczynkę o te kilka kroków bliżej lewej krawędzi. Natomiast leniwa niedziela jest rewelacyjna. Piękne światło, które utrwaliłaś rewelacyjnie.
Pozdrawiam, Jola
"Myśl nieuczesana nr 17" Jeśli pojawi się jakiś tytuł - chętnie przyjmę.