Odbieram to jako powrót do wspomnień które muszą być niezwykle piękne i mocno wryte w pamięć związaną muzyką. Miejsce nawiązuje do ucieczki od współczesności i tego całego zgiełku aby przeżywać ponownie.
Odbieram to jako powrót do wspomnień które muszą być niezwykle piękne i mocno wryte w pamięć związaną muzyką. Miejsce nawiązuje do ucieczki od współczesności i tego całego zgiełku aby przeżywać ponownie.
pozdrawiam Wiejo
A cos ty zrobila ze swoja galeria????
jak to tak??? dlaczego wszystko ???
oczekuje jakichs wyjasnien. nie mozna przeciez ot tak po prostu skasowac swoich zdjec bez powodu.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Fajne ostatnie foty, ale ziarno Ci nie wyszło. To znaczy wyszło, ale brzydko.
no właśnie, dołączam się do zapytania k@czego- gdzie galeria?
"Ostatnią taśmę" zrobiłam jako ilustrację do pewnego tekstu, ziarno, a właściwie szum pasował mi od razu, jeszcze w fazie projektu. Jak będę mogła podlinkować tekst, może choć trochę zrozumiecie moje zamiaryZdjęcie z szumem jako samoistny twór faktycznie wygląda nieteges. Wręcz paskudnie
Dzięki za uwagi.
Moi drodzy wątkowicze... chciałabym Wam jakoś wytłumaczyć skasowanie galerii ale jest to dla mnie zbyt trudne i smutne. A ubrane w słowa zabrzmi głupio. Może kiedyś przy PRAWDZIWYM piwie/winie...
Dziękuję wszystkim bywalcom wątku za bywanie i współtworzenie, i jednocześnie zapewniam, że wątku nie skasuję.
Powodzenia przy nowych inspiracjach. Czekamy na wypełnienie galerii nowymi obrazami.
Ps. Co do tego wina to może będzie okazja.
Mi szum na ostatnich fotkach nie przeszkadza a raczej bardzo dobrze nadaje się do podkreślenia dramaturgi przekazu.
Niepokoi mnie natomiast co innego, że ja tego nie kumam. Brak mi do tej układanki tej trzeciej a raczej drugiej foty z tego tryptyku!
ps. czy w avatarze to naprawdę Cyndi?
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Jeszcze kilka lat i młodzi ludzie nie będą wiedzieli jak to jest "trzymać muzykę w ręce" - mieć winyl, kasetę, CD itp. Seria b. dramatyczna i czuć w niej wyraźny niepokój. Jestem na tak.
MK