Bardzo "skoczna " ta pani w mundurze - świetne ujęcie
Bardzo "skoczna " ta pani w mundurze - świetne ujęcie
Fajna ta pani w mundurze.
Maliny sympatyczna scenka rodzajowa i dorodność na każdym obiekcie jest obiecująca. Dziewczyna w mundurze, wesołe i wywołujące uśmiech odbiorcy. Bardzo podoba mi się plaża2 jako sposób na realizację marzeń urlopowych.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo fajnie pomyślałaś z tą plażą na ulicy.Takie surrealistyczne to jest trochę,zwłaszcza w kontekście tej szarej ulicy...
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Bufetowa, jeśli to Ty usypałaś tę plaże (a swoje dzieci zmusiłaś do przeniesienia w wiaderkach piasku z okolicznych piaskownic), przebrałaś fajnego lachona w mundur i zrobiłaś fotę to będę przez tydzień się samobiczował. Albo jeszcze gorszą karę sobie wyznaczę - nie tknę alkoholu przez cały weekend.
Jeśli tak było, to Heniek Brenson i jego kolo przeskakujący kałużę mogą Ci buty czyścić (chciałem napisać "mogą Ci strzelić ze stanika" ale się w porę opamiętałem).
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 11.09.09 o 20:00
Rozbawił mnie widok płetwy przy "akwenie" na ""plaza4", brakuje deski do windsurfingu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To nie mój pomysł z plażą, był to happening podczas tegorocznego festiwalu "Zdarzenia" w Tczewie.
Rafał, cieszę się, że nie spieprzyłam Ci weekendu
Sorki, że o tym nie napisałam na początku (a może i dobrze, było bardziej zagadkowo).
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/