To pokażcie nienudne i z duszą... Niekoniecznie z obszaru mody... Ot tak by mieć odnośnik...
To pokażcie nienudne i z duszą... Niekoniecznie z obszaru mody... Ot tak by mieć odnośnik...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W żelazku?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A masz wygoglane,szukaj duszyZałącznik 90923Załącznik 90924Załącznik 90925
Aaaa i ostatni krezyk mody-takie maja teraz nosic sukienkiZałącznik 90927
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 14.06.13 o 22:40
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ani żelazka, ani duszy
A po co, że się spytam? Nie lepiej, bez?
---------- Post dodany o 22:47 ---------- Poprzedni post był o 22:44 ----------
<br>Ani żelazka, ani duszy<br>
<br>A po co, że się spytam? Nie lepiej, bez?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Teraz to nawet w żelazku duszy nie znajdziesz.
Nie doczytałem, że może być niekoniecznie z obszaru mody, to zmienia postać rzeczy.
To mi się bardzo spodobało w ostatnich dniach. Nie wiem czy ma duszę, ale nie nudzi mnie:
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pierwsze i ostatnie mi się bardzo podobają. Czy ostatnie ma duszę to nie wiem, ale i tak mi się podoba. Natomiast co do pierwszego, to jakby tak szafę otworzył i takich trzech w niej wisiało, to mógłbym ducha wyzionąć, więc ani chybi, pierwsze duszę ma
Wiesz, to nieco gwiezdnymi wojnami zalatuje, więc nie może nudzić![]()
Ostatnio edytowane przez hades ; 15.06.13 o 22:03 Powód: Nie cytujemy zdjęć.
The question is, who cares?
to ja mam pytanie: czy w fotografii produktowej można znaleźć duszę w przedmiotach?
Tylko w żelazku (starym).