W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Ja mam Kenko, obecnie można kupić podobne tańsze Meike itp. AF działa z nimi całkiem sprawnie.
---------- Post dodany o 18:19 ---------- Poprzedni post był o 18:15 ----------
AF czasem używam, a czasem nie, zależnie od sytuacji. Niektóre motyle poruszają się stale i szybko np. paź królowej i nie wyobrażam sobie łapania na manualu a na AF spokojnie można złapać ostrość.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 17.08.14 o 21:38
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wracamy na razie do gór.
Ponieważ wszystko wskazywało na to, że w przeciwieństwie do weekendu ładna pogoda utrzyma się przez większość dnia postanowiłem wczoraj wyruszyć na Babia Górę. Jak wyjeżdżałem spojrzałem jeszcze na cel - prawie idealnie czyste niebo tylko wierzchołek Babiej w niewielkiej chmurce. Pogoda faktycznie się utrzymała, trochę słońca, trochę chmur, dopiero po południu pogoda się zepsuła i w czasie powrotnej drogi padał deszcz, dokładnie tak jak tydzień temu w Pieninach.
Na górę poszedłem czerwonym szlakiem z Przełęczy Krowiarki. Początkowo idzie się lasem szeroką ścieżką poukładaną z kamieni.
343.
344.
Babia Góra to masyw górski w Beskidzie Żywieckim składający się z wielu wierzchołków, grzbietów i przełęczy, Najbardziej znane to Sokolica, Kępa, Gówniak, Diablak a dalej przełęcz Brona i Mała Babia Góra.
345. Widok na masyw po wyjściu z lasu
346. Dalej idziemy wśród kosodrzewiny
347.
348. Widok na Beskidy
349. Gówniak
350.
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajne, jednak poszedłeś![]()