Wyjątkowo udana ta cała pienińska seria. Świetne fotki. Przyjemnie przypominać sobie znane krajobrazy. Zawsze na Trzy korony startowałem z Krościenka, a widzę, że ten Wąwóz Szopczański tez ma swój urok.
Wyjątkowo udana ta cała pienińska seria. Świetne fotki. Przyjemnie przypominać sobie znane krajobrazy. Zawsze na Trzy korony startowałem z Krościenka, a widzę, że ten Wąwóz Szopczański tez ma swój urok.
Pienińskie widoki bardzo przyjemne, odrobaczanie udane, ale owady w Twoim wykonaniu bardzo mi się podobają i mam nadzieję, że jeszcze coś pokażesz.
Czaple również interesujące, spodobała mi się 299. schowana za trzciną. Ta ostatnia musiała być faktycznie bardzo głodna, te które obserwuję, nigdy nie lądują w wodzie do pasa, najczęściej tylko lekko kolanka moczą.
Pozdrawiam
Ładne zdjęcia z Sokolicy i Trzech Koron. Nie myślałeś, żeby kiedyś wybrać się tam w zimie?
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękne widoki![]()
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Piekne widoki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Trasa na Sokolicę to już chyba dosyć ciężka zimą, jak śniegu napada - myślę tu głównie o skałkach/przepaściach (Czarteż, Czartezik), szczególnie dla kogoś kto zimą po górach nie chodził (jak ja niestety).
Jak dojechałem do Sromowców fajne mgiełki były (zaraz się zmyły) i wtedy pomyślałem sobie, że na górze byłoby pięknie, szczególnie jesienią - stąd pomysł o nocny wejściu. Może jakiś zlocik zrobimy - sabat olytalibów o północy na Trzech Koronach, koniecznie jak będzie pełnia![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pełnia się właśnie kończy, następna za 28 dni
Po Twoich fotach chyba mi odwali i jutro skoczymy. No prawie 40 lat tam nie byłem
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||