Dzięki za odwiedziny i komentarze. Widzę, że największe wrażenie zrobiły boże krówki z 249 więc daję jeszcze jedno ujęcie.
253.
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Widzę, że największe wrażenie zrobiły boże krówki z 249 więc daję jeszcze jedno ujęcie.
253.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
nazwa mnie rozłożyła na łopatki "boże krówki"![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
No i świetna kontynuacja dla mojej historyjki bo na 253 sroga pani nauczycielka wysyła zapłakanego "Jasia" za karę do kąta
+ się należy jak nicale system nie pozwala
![]()
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 1.07.14 o 21:52
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Chciałem napisać, że w takim razie nie czekam bo jestem człowiekiem o słabych nerwach i thrillerów oraz horrorów nie lubię, ale ciekawość zwyciężyła i czekam z niecierpliwością![]()
No to mamy smutny koniec. Boża krówka skończyła jako obiad i to jeszcze jakiegoś kurdupla
245.
255.
Ostatnio edytowane przez alnico ; 1.07.14 o 23:42