Mimo że nie przepadam za robalami, to zgęcia robią wrażenie
Tak same z siebie pozowały, czy namawiałeś jakoś specjalnie?![]()
The question is, who cares?
Te boże krówki, same pozowały. Larwy są bardzo ruchliwe, polują na inne owady głównie mszyce. poczwarki są wolne albo nieruchome. Ta akrobatka wykonywała dziwne ruchy być może związane z przeobrażeniem podczas którego zostają rozpuszczone wewnętrzne organy (prócz serca, układu nerwowego i gruczołów wydzielania wewnętrznego) a w ich miejsce powstają nowe. Do końca nie jestem pewien gdzie to ma przód a gdzie d...
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
no chopie aleś paskudztwo pokazał,249 i 251 się spodobały
![]()
249 i 251 faworyty.
na niektórych rzeczywiście trochę brak ostrości.
pokazujesz całkowicie nieznany świat
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
249. Larwa kontra dwie poczwarki rewelacja! Podziwiam.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
Taniec oblechów normalnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na 249 surowa nauczycielka karci swoich krnąbrnych wychowanków, a ci pod ciosami jej ostrych słów zginają karki i tulą głowy ze strachu![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
249. - świetnie uchwycony moment![]()
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---