687 i 695 misię bardzo.
Pozdrawiam.
687 i 695 misię bardzo.
Pozdrawiam.
Już weź nie przesadzaj... Nad te morze to co roku te Gorole i Ślązaci migruja. a Ty masz cały rok pod bokiem.
Ja pamiętam jak mnie na Przysłop do byków maluchem za traktorem ciągali.
To co jest na tych skądinąd świetnych zdjęcia, to tylko namiastka zimy z tamtych czasów, gdy Babia biała bywała widziana spod Wadowic do połowy czerwca i potem od października corocznie.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Oczywiście, że przesadzam.. Mieszkam w jednym z najpiękniejszych regionów w Polsce. I ciesze się z tego. Ale kocham góry i wszystko co z nimi związane. Mamy w nogach z Żoną prawie wszystkie pasma polskich gór. (brak Gór Świętokrzyskich) I chciało by się częściej. Góry są dla nas atrakcyjne cały rok. Morze nie koniecznie cały rok. (Dowodem sezon turystyczny nad morzem to max. maj-sierpień. Poza sezonem miejsca turystyczne nad morzem to "martwe dziury" -niestety.)
Na szczęście fotograficznie wszędzie sezon przez cały rok (i im mniej turystów tym lepiej).. Reasumując "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
A wracając do meritum.Cały powyższy wywód sprowokowany został przez zdjęcia Alnico. A to świadczy i wysokich walorach tych zdjęć!.
Dzięki za odwiedziny, miło że zima się spodobała.
No właśnie, kiedyś aby zobaczyć takie zimy wystarczyło wyjść z domu a teraz trzeba ich szukać w górach gdzie i tak coraz rzadziej występują. Taraz na zimę trzeba polować, dwa lata temu było jeszcze gorzej, w zeszłym roku trochę lepiej.
A co do gór to najbardziej mi się podobają takie miejsca gdzie wysokie góry z oceanu wyrastają![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dobra zima nie jest zla, ale wiesz co ja wole
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
ale rzeźby, "dłuto" przyrody jest wspaniałe
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nareszcie widoki prawie prawdziwej zimy.![]()
W prawdziwej to tylko czubki drogowskazów ze śniegu wystawały.![]()
Piękne widoki, dawno takich nie widziałem.
Musisz poczekać.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cześć,
Babigórskie rzeźby - choćby te - fajne klasyki, miło popatrzeć!
pozdrawiam,