Zdjęcia super, miejsca jeszcze bardziej...
Och pamiętam jak łońskiego roku po Taterkach na nartach szusowałem...Też były takie widoki.![]()
Zdjęcia super, miejsca jeszcze bardziej...
Och pamiętam jak łońskiego roku po Taterkach na nartach szusowałem...Też były takie widoki.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
jak miała być zima to jej nie było. myszaki zaczęły mi się zlatywać, ba bielik krążył nad miejscówką i przyszła odwilż, wszystko szlak trafił. teraz to ta zima niech mnie w trąbę cmoknie....
zdjęcia super, ale to nie nowość w tym wątku
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Cieszy mnie, że cieszy Was zima, choćby ta na fotach
To dlatego, że przypomniała mi się dziewczyna, która chodziła po Tatrach w sandałach, zimą też a bynajmniej nie należała do tych lekkomyślnych/nieodpowiedzialnych turystów, których często się widuje.
Na szczęście nikogo nie lali, przynajmniej nie zauważyłem![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cieszą mnie te zimowe kadrypewnie dlatego że nie widziały oczy moje za dużo śniegu tej zimy, a ty u Ciebie piękne śnieżne kadry
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Odjazdowo...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czadowa zima![]()