|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A moze rencuf nie umyles do tej mieszanki chinskiej
A robale i insekta slicznie pokazane.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 17.07.13 o 20:15
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za odwiedziny i opinie.
Ciężko uchwycić moment kiedy motyl ma tak zwiniętą trąbkę, ale mówisz trąbka to jest trąbka(wygrzebana z archiwum).
50. Przestrojnik jurtina
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Też się dzisiaj na robale wybrałem. Niestety do pięt Ci nie dorastamDałem tylko f=9,0 i za mała GO wyszła.
Twoje śliczności![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
nie no Panie, tak być nie może że moich gratulacji tu nie ma.
z wielką przyjemnością obejrzałem. macro bardzo lubię i podoba się, będę zaglądał
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
To może dzisiaj był zły dzień, nie ma się co zniechęcać. Dla mnie był zły - trafiłem na fajne motyle, perłowce malinowce, ale trafić te ruchliwe cholerniki w ostach dyndających na wietrze, dwa razy większych ode mnie, telezoomem z pierścieniami, w słońcu, bez wizjera to był koszmar prawie jak tez z ulicy Wiązów. Jak patrzę na fotki to same nieostre koszmarki widzę
. Oj, kiedy O-MD z serwisu wróci
.
Co do przesłony to z reguły używam w granicach 7...10. Więcej to jak warunki pozwalają, głównie ze statywu czyli prawie nigdy, choć to akurat może się zmieni jak na mniejsze robale zacznę polować![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Ostatnio edytowane przez alnico ; 20.07.13 o 10:38