Prosze o namiary na ciekawe obiekty podwodne oraz rozne plywajace pod linia wody![]()
Prosze o namiary na ciekawe obiekty podwodne oraz rozne plywajace pod linia wody![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No to teraz wszyscy pójdziemy siedzieć, jak nas KGB wyczai. Mogą być atomowe ?
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Miałem kumpla, który w latach PRL-u pracował (tak, pracował - nie służył) na okręcie podwodnym. Miał wiedzę. Niestety już razem nie pracujemy.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Aj tam atomowe... Parowe chłopie parowe!
Panowie nurki i inne pływaki do roboty zapraszamy(o samolotach jest? Jest) to tera trochę niżej i trudniej!
---------- Post dodany o 21:46 ---------- Poprzedni post był o 21:45 ----------
...na jednym okręcie ;(
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
...jedynym![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jego odejścia Mirku.
Po prostu zlikwidowali Jego dział. Dzisiaj to się ładnie nazywa "restrukturyzacja"
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mogę zaproponować 2 jednostki : miniaturową jednoosobową łódź podwodną E 2 z Muzeum Techniki w Brnie
oraz okręt podwodny S636 ''Argonaute'' z Miasta Nauki i Przemysłu w Paryżu.
![]()
Temat-wyzwanie. Obawiam się, że większość to będą jednostki-muzea, tak jak pokazał to Operator.