Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Rozbieżności w 4/3

The z00m
    Gość
    Panowie ja rozumiem, że można tak impulsywnie o przyszłości e-systemu, ostrości i jakości szkieł ZUIKO lub spóźniającej się premiery E-3, ale... przez taką pierdołę to ja nie rozumiem

Pijcie więcej piwa lub mniej W zależności jak na kogo działa

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lech2
    Cytat Zamieszczone przez pafcio
    W Panasonicu OIS pracuje w 2 trybach (ciągłym i po naciśnięciu spustu). W DMC-L1 jest przełącznik trybów a w aparatach Olka przełącznika tego nie ma co skazuje na pracę tylko w domyślnym trybie ciągłym, bo nie ma mozliwości przełączenia na drugi tryb. To chyba wyczerpuje temat?
    Facet ... knocisz bzdety ... nie miałeś w ręcach np.
    E-510 a wydajesz opinie o stabilizacji Olympusa.
    Weź na wstrzymanie - bądź poczytaj instrukcje
    sprzętu o którym zamierzasz wydawać sądy,
    najlepiej jednak sprawdż fizycznie jak dane fakty
    się mają do realii !
    Ale on ma racje O.I.S w szkłach Panasa działa tylko w jednym trybie z puszkami Olka.

Co do sprzętu robiłem zdjęcia wszystkimi puszkami i wszystkimi obiektywami Zuiko od 17,5mm coś tam po 300mm. Zresztą jestem współtwórcą Olypedii i mam nawet książke E-System, którą przeczytałem więc wiem o czym piszę. Jak to za mało to moge jeszcze coś dopisać...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów