Są na pewno w każdym mieście... murale, malowidła i "maziaje" Jedne zdobią, inne szpecą, mają ukryty przekaz lub nie. Czasem przechodzimy obok nie zauważając a czasem nie sposób się nie zatrzymać. Katowice, ul. Mariacka Tylna
Ostatnio edytowane przez edorka ; 29.05.13 o 15:23
Zamieszczone przez edorka Są na pewno w każdym mieście... murale, malowidła i "maziaje" Jedne zdobią, inne szpecą, mają ukryty przekaz lub nie. Czasem przechodzimy obok nie zauważając a czasem nie sposób się nie zatrzymać. Brawo edorka! Ulcia, dorzucaj się!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Uwieczniajmy murale, tak szybko odchodzą. Dobrze by było dopisywać miejsce (miasto, ulica). Dobry pomysł, edorka.
Instagram - agapietrusa | Nieuczes Z deszczu wyżęte moje miasto
Zamieszczone przez bufetowa Uwieczniajmy murale, tak szybko odchodzą. Dobrze by było dopisywać miejsce (miasto, ulica). Dobry pomysł, edorka. Aga, Ty w swoim kotle z bufetu, na pewno Masz fajoskie mazidła, nie?
Kurde Fajny "ten maziaj". Pozdrawiam.
Mural znakomity. Ładniutki.
Zamieszczone przez bufetowa Uwieczniajmy murale, tak szybko odchodzą. Dobrze by było dopisywać miejsce (miasto, ulica). Dobry pomysł, edorka. Bufetowa! normalnie Cię nie poznałam i co dwie (damskie) głowy, to nie jedna
Świetny pomysł na wątek
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
Przekopiowuję z mego wątku dwa malowidła z terenu Stoczni Gdańskiej. Ten drugi uważam że cudny... Na pewno coś jeszcze wrzucę, wieczorem przetrzepię archiwum
Zamieszczone przez bufetowa Przekopiowuję z mego wątku dwa malowidła z terenu Stoczni Gdańskiej. Ten drugi uważam że cudny... Na pewno coś jeszcze wrzucę, wieczorem przetrzepię archiwum Jak tam bylem ostatnio to juz chyba nie bylo tego drugiego ,pozdr
Ostatnio edytowane przez hades ; 29.05.13 o 17:38 Powód: Szanujmy miejsce, nie cytujmy zdjęć ;)
Zasady na forum