Łódź Dworzec Kaliski i mój stary szybkoprędki samochód. Lekka przeróbka (dorobienie kciuka i pazurka) ale nie mam innego zdjęcia bo to staroć ale dorobię bo tam jest pełno dziwadełek i często tam bywam
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.05.13 o 16:39
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zamieszczone przez CzaRmaX Łódź Dworzec Kaliski i mój stary szybkoprędki samochód. Lekka przeróbka (dorobienie kciuka i pazurka) ale nie mam innego zdjęcia bo to staroć ale dorobię bo tam jest pełno dziwadełek i często tam bywam świetne! drugi do pary z sąsiedniego budynku
Ostatnio edytowane przez edorka ; 29.05.13 o 17:01
Wrzeszcz, ściana sklepiku z piwem źródło źródło
Ja też dołączę zdjęcie ze swojego wątku: Legnica, ul. Głogowska Więcej o muralu: http://designattack.pl/?p=13406
A B C
Zamieszczone przez edorka @barmichal76 nie żałuj nam mnie najbardziej spodobał się bufetowej balonik i mozaika, są świetne! mozaika i balonik cudne !!!!!!!!!!!!!!!! jestem fanem i chciałabym w całości zobaczyć Zamieszczone przez Saboor Brawo edorka! Ulcia, dorzucaj się! to ja dorzucam póki co to co już w wątku mym było ale to nie jest moje ostatnie słowo Kraków, Kazimierz ul św Wawrzyńca Kraków, Podgórze ul Józefińska Kraków, Podgórze ul Węgierska Kraków, powiedzmy że Bulwar Kurlandzki "na wysokości" ul Smoczej (nad samą Wisłą)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - czyli obrazki codzienne, trochę streeta i co wpadnie w obiektyw - zapraszam gulasz goni po górach - górskie widoczki - to coś co tygryski lubią najbardziej gulasz się szlaja - Kolumbia - wyprawa 2018 gulasz się szlaja - Kambodża - wyprawa 2017
Zamieszczone przez gulasz Kraków, Podgórze ul Józefińska komu bije ten dzwon? cudo!
O Pani - świetne te "freski" w piwnym sklepiku. Pozdrawiam.
Chodnikowa i ulotna.
Każdy z obrazów dotąd przedstawionych ma swój styl i urok. Nieogarniona jest zaiste fantazja ulicznych artystów
To i ja dołożę swoje "trzy grosze" Łódź, ul. Uniwersytecka źródło źródło Warszawa, Fort Bema źródło Dołożę więcej po przetrząśnięciu archiwum.
Ostatnio edytowane przez Ziootek1971 ; 29.05.13 o 21:15
Ziootek E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Zasady na forum