|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ważne !!
W ramce, info w pierwszym poście!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 8.06.13 o 12:28 Powód: w pierwszym poście dodano tabelę
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czemu szkoda.Czasem obok mozna sie bardziej pobawic.
Mowisz,o tej stronie gory?? czy tej bardziej z boku,bo w zasadzie prawie taka sama.Załącznik 90436Szczur mnie sie zepsul,piorko przestalo dzialac,zmywarka i pralka tez nie dziala.Kupe kasy w plecy.A nie mam.Goly w ryj jestem.W medikamenty inwestuje![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tak przy okazji, jeśli komuś brakuje głowy, może sobie ją dosztukować. Posiadacz oryginału właśnie pisze owe słowa :P
A za artystyczny kadr należą się podziękowania cioci, która błąd paralaksy postanowiła skompensować, tylko chyba w drugą stronę![]()
Jakoś nie ma chętnych, więc ktoś musi być tym pierwszymW pierwszej wersji miało być czarno białe jednak zdecydowałem się na kolor
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jak postępy Panowie i Panie?
no!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No nie.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.