Zauważyłem
To jeszcze taka, z dziewczyną (koń też jest)
[11]
sam kadr nawet nawet - tyle że to co inside jest nijakie ; )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
zapewne chodzi o to, że w porównaniu do poprzednich nic się nie dzieje. poprzednie były bardzo sympatyczne i nakrywają to trzecie kapeluszem![]()
11 nie umywa się do dwóch poprzednich![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja nadal monotematycznie. Konie, tylko tym razem te mechaniczne.
Chciałbym wysłać poniższe zdjęcia na konkurs, którego tematem jest "ukazanie motocyklisty w jego pasji i zainteresowaniu motocyklami, sposobie życia, sposobie wyrażania siebie, swoich emocji". Prosiłbym więc o wszelkie uwagi co do zdjęć, chciałbym żeby były jak najlepsze. Z góry dziękuję za każdą sugestię.
[12]
[13]
![]()
Proponowałbym zmienić swoje ustawienie. To co widzę na 12 jest zbyt oczywiste. Dużo ciekawiej byłoby kadrować np z poziomu ziemi.
Zbyt "statyczne" , zbyt mało emocji. Na 12 -tce zamroziłes ruch, za bardzo, zabiłes tym dynamikę ujecia. Gdyby chociaz koła się kręciły, nie wyglądało by to jak wklejka w Ps-ie. 13 to samo, nawet prędkościomierz pokazuje, że stoisz, a kadr aż się prosi o prędkość, o ruch.
Pozdro
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Dzięki, nastepnym razem spróbuje takiego kadrowania.
Nie wiem czym ci podpadłem, że chcesz mnie zabić.Mówisz, że mam w czasie jazdy wyciągnąć aparat, zrobić zdjęcie i pojechać dalej, na kamienistej drodze?
A czy nie będzie dziwne jak na takim dynamicznym ujęciu nie będę miał rąk na kierownicy?![]()