to może wyjdzie Lumix FT5![]()
to może wyjdzie Lumix FT5![]()
Pod koniec roku mamy ujrzeć najmniejszy korpus mikro - GF7.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ja jestem bardziej ciekaw tej plotki o korpusie GX2 - ma mieć wizjer, stabilizację etc... tylko czysta ciekawosc.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Ciekawe czy ta stablizacja to kierunek, czy tylko nowa funkcja...
Nowe obiektywy i tak będą pewnie "z", jednak ciekawe jak to będzie wyglądać w przyszłości,
Informacja o stabilizacji w korpusie Panasonica brzmi dosc niewiarygodnie, ale jesli potwierdza sie wszystkie informacje, to m4/3 zyska kolejne swietne body, ktorego chyba nikt nie oczekiwal. Cos musi byc na rzeczy skoro Panasonic robi wyprzedaz GX1 po cenach sugerujacych pospieszna likwidacje stockow.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ja już się w tym wszystkim pogubiłem. Po cholerę firmy tyle korpusów wypuszczają?
Ponieważ od czasu GF1/GH2 nie kupiłem żadnego korpusu a w międzyczasie Oly - matrycą Sony - pozamiatał na wszystkich półkach. Tymczasem Panas wyciął to co najlepsze czyli mar, w zamian nie dając nic. Nic, bo te 72 mbity w GH3 to podobno za mało przy tym kodeku i ludzie wybierają ten tryb z 50 mbit.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 2.06.13 o 14:14