Ale bujdy...
Ale bujdy...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jak na razie to wesołe plotki.
Też trudno mi uwierzyć w body z stabilizacją od Panasonica.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Stabilizacja może i bujda, ale za to wizjer wbudowany z boku (jak nex6) i 1/8000s dużo by mi ratowało na co dzień![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Panas sie rozpedza jak soniak, w dodatku robiac coraz to wiekszy szajs...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
pewnie w tych marnych 5 eV rozpietości dynamicznej, w ostatnich modelach podciąganej programowo...
1. GF1: brak sensownego następcy do dzisiaj.
2. GH2: jak wyżej. GH1 super, GH2@VK rewelacja, GH3 - w zasadzie brak mu tylko i aż multiaspektu. Dla mnie to podstawa w puszce klasy GH/premium.
3. GF2, GF3, GF5 mogłyby być jednym korpusem a i tak nie mają "serca" EPM2 czyli bezpośredniej konkurencji.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Na eoshd.com Andrew pisze, że czas na kolejne GHx.
Zbieg okoliczności? Nie sądzę. Już dawno japoński magazyn o tematyce foto zamieścił rycinę, wg której GH5 przypisany był do 2013 roku.
Nocti kitem?
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nowy mikrus to reprezentant nowej serii: GM(1). Stanowi odpowiedź na RX100 i taki mały jest.
Pierwszy aparat m43 wyposażony tylko w elektroniczną migawką!
Zastosowana w tym modelu ma być lepsza od obecnych na rynku i współpracować z lampą błyskową w - nieokreślonym na tą chwilę - zakresie.
Korpus ze stopu magnezu plus skórzane wykończenie, kolory czarny, srebrny i brązowy.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 27.09.13 o 12:00