99. Kubański rewolucjonista
Kuba to piękny kraj, ze wspaniałymi i przyjacielskimi mieszkańcami. Niestety jest to również kraj zniewolony, gdzie spętana jest przedsiębiorczość i swoboda. Kraj w rozkładzie, w którym nikogo nie obchodzi rozpadająca się stolica i inne piękne miejsca. Jeżeli ktoś tęskni za komuną to powinien się tam przeprowadzić - jestem przekonany, że szybko z tej tęsknoty się wyleczy. Kolejki po podstawowe produkty, kartki nawet na bułki - wszyscy są równie biedni i bezradni...
![]()
98. --> Wow!!! Po długiej przerwie, wróciłem na forum - jeszcze mało przejrzałem, ale Twoje zdjęcia robią na mnie wrażenie ! Pozdrawiam![]()
Olympus E-PL5 + 2 Kity | Nikon D5100 + 50mm 1.8g
https://www.instagram.com/made_by_belezo/ - profil z fotograficzny
https://www.instagram.com/belezo_/
Co ten pan z 99 ma w ustach? Cygaro? Z deka dziwnie wygląda i zabawnie. Kiedy Ci się znudzi robienie fajnych zdjęć?
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Rewolucjonista świetny !!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Piękna poza i piękne zdjęcie.
Jakiś pozer się trafił.![]()
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Bardzo ładny kadr. Ślicznie się skomponował kolorystycznie z tłem.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)