Grand Press Photo 2013
do obejrzenia: http://www.grandpressphoto.pl/
Grand Press Photo 2013
do obejrzenia: http://www.grandpressphoto.pl/
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Podoba mi się zwycięskie zdjęcie w kategorii "Sport".
Co do reszty, mam mieszane uczucia...
Tento post je odeslan s počitače a preto neobsahuje original podpisu
Zdjęcia : Blog o fotografii i sprzęcie
Takie se... Te nagrodzone przez Nikona chyba najlepsze. Powinni dopuścić do konkursu amatorów, to by mieli lepsze zdjęcia![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Najmniej mi pasują zdjęcia Grzędzińskiego - pomimo renomy autora. Reszta cykli ciekawa. Zwłaszcza te pejzaże postindustrialne .
Wrzućmy je do galerii pod zmienionymi nazwami i zobaczymy jak zapunktują i od razu będziemy wiedzieć czy ich autorzy nadają się na forum czy nie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nagrodzone przez Nikona, zwycięzca kategorii Sport i repo o Wiśle i wodzie w zimowej szacie najbardziej ciekawe dla mnie.
3 bazy strzelnicze, kilka dział krótszego i dalszego zasięgu, amunicja, lasery, lodówa, van i...tzw. otrzaskanie.
Większość zdjęć bez opisu niestety nie funkcjonuje...
Nagrodzono raczej wyjątkowe historie i tematy niż wyjątkowe kadry.
Ale i tak lepiej niż w BZ WBK Press Foto![]()