OK, grupowa fotka w pełnym rozmiarze rzeczywiście jest przeraźliwie nieostra, może poruszona, nie wiem. Spróbuj przetestować swoje szkła na innym body i swoje body na innych szkłach. Albo poproś Nyny'ego o przetestowanie Twojego zestawu![]()
OK, grupowa fotka w pełnym rozmiarze rzeczywiście jest przeraźliwie nieostra, może poruszona, nie wiem. Spróbuj przetestować swoje szkła na innym body i swoje body na innych szkłach. Albo poproś Nyny'ego o przetestowanie Twojego zestawu![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O kurde fajna edycja....
Będę pstrykał, jak wyjdzie mi nieostre, pomimo że było potwierdzenie ostrości to wrzucę tutaj i sami jeszcze ocenicie.Te nieostre oczywiście kasuję, także nie mam ich w zbiorach....
Zdjęcia w kościele będa dwa, moąe trzy. Jestem chrzestnym więc wiecie...
Normalnie to jest zatrudniony fotograf, niech on się stara![]()
Olympus E510 + FL-36+ Prinz Jupiter 577CB.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
U mnie nie ma opcji "Opcje" ale da się pobrać cały album w zipie. Drugie zdjęcie ma 1/90s, f/3.5 i ogniskową 14mm.
GO powinna objąć wszystkich a tam nic nie jest ostre.
Stabilizacja Ci nie szwankuje? Użyłeś może statywu a nie wyłączyłes?
Pozdrawiam
Michał
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziwne, jeszcze raz wszedłem na tę stronę i teraz są opcje...
ja używam Chrome
Pozdrawiam
Michał