Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak wrócę do domu to będzie c.d. bo mam dwa kolejne kadry a może jaszcze trzeci powstanie. A tak swoją droga to wszystkich zapraszam do róznych zabaw we własnym wydaniu. Na prawdę dużo do tego nie trzeba - grunt to jakiś pomysł i wykorzystać to co ma się pod ręką. Przecież to też jest fotografia a że ktoś będzie Was wyśmiewał to niech się śmieje i pokaże lepsze bo najgłośniej śmieją ignoranci i dyletanci. A czym to się różni Lego Lidzia od prawdziwej modelki? Tylko tym, że trudniej zmusić ja do jakiejkolwiek pozy z powodu ilości ograniczenia liczby ruchów i ciągle tej samem mimiki twarzy a trochę łatwiej z tym, że działamy w mniejszej skali. Dodatkowo analogowe szkła z powodu swojej dostępności, ceny i jakości dają duże pole do popisu i tego co chcemy osiągnąć. Ja swoje śmieszne kadry klecę max w 15 min plus od 1 min do 15 min w PS'ie i korzystam z tego co na dany moment mam pod ręką. Ale gdybym posiadał więcej czasu i wynajdywał do tego inne scenerie i gadżety to na prawdę można tworzyć fajne i super sprawy. Czasami chodzę po różnych stronach i widzę jak ludzie potrafią fajnie focić swoje hobby (a są przedziwne) a inni potrafią to docenić gdzie tutaj byliby za to jedynie wyśmiewani przez nudziarzy. W fotografii nie istnieje jedynie słuszna linia, tylko istnieje wasze samozadowolenie z tego co robicie plus to aby dawać radośc oglądania innymNajgorsze jest sztuczne robinie czegoś bo tak wypada i sztuczne zachwyty tych co oglądają bo też tak wypada
.
Realnasty przepraszam, że aukrat napiszę do Ciebie ale jest w Tobie duża doza szaleństwa więc weź przykładowo jakiegoś swojego starego misia czy lalkę i walnij im plenerek. Nie każdy z czymś tak spróbuje a zobaczy ile to może dać dzikiej frajdy tworzenia bo wtedy nie szukamy czegoś na siłę co nam zaoferuje przyroda tylko próbujemy coś stworzyć i mamy na to wpływ i nagle okazuje się, że nie straszne światło, krajobraz, otoczenie czy ludzie bo możemy coś stworzyć z tego co mamy pod ręką![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 28.09.13 o 15:38
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Obecnie wszelkie pokłady mojej kreatywności pochłania praca magisterska, ale muszę przyznać, że bardzo mnie urzekły Twoje ostatnie "wybryki" i może też się przymierzę do czegoś za jakiś czas![]()
Czarus,
ostatnia fotka jakas imprezowa, gosc chcial dandy randy z Lola porobic, a tu sie dziewcze spilo i puscilo pawia na lynomlelum pienknym drinkiem na bazie lyski i koli
pozdrowionka
PS
Moze zalozymy watek o lego ludkach? mam pare, tzn dzieci maja![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ja pamiętam że korzystałem raz w terenie ze babki lancetowatej,wąska trochę ale jak mus to mus...