kółeczka prawie jak z mojego Rubinara, tylko dziurek brak![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Wuzet co Ty masz jakieś fobie z tą pełną dziurą, jakieś czary nad nią uprawiasz czy co? hihi
Dzisiaj z moją córką byłem na spacerze w lesie zgierskim i przy okazji też zrobić fotki grobów harcerzy zamordowanych przez Niemców w czasie wojny i miałem swojego PEN'a z bezczelnie podpiętym OM'owym Zuiko 50 mm 1,8 aby sobie życie utrudnić (KiciKici zostawiłem w domu). Miałem też OM10 z Vivitarem 28-210 3,5-5,6 ale jak na złość baterie padły w OM'ie a na oko szkoda mi kliszy bo czym będę zaśmiecał wątek analogowy. Jak na tego Vivitara to właściwie ciemno już było jak w pupie u murzyna ale koło grobów rosły kwiatki to na jedną fotkę podpiąłem go do PEN'a i strzeliłem nim jakieś pierwsze makro.
No i jeszcze przy okazji jedno PEN'a z OM'owym Oli Zuiko Auto-S 50mm 1,8 na PEŁNEJ SZPARZE
A właściwie to zapodam jeszcze jedno z Zuiczkotu już chyba PEŁNEJ SZPARY nie było
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 15.05.13 o 01:18
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wuzet ma jakąś dziwną manię wieszania śmieci i...starych zegarów na gałęziach.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pomnik pękniętego matczynego serca.
E-PL2 + Oli Zuiko Auto-S 50mm 1,8