Zuiko daje lepszy boke![]()
Zuiko daje lepszy boke![]()
czekoladka
mniam![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Zauważyłem, że romantyczne historie to sobie można o kant tyłka obetrzeć bo jakaś mała oglądalność to teraz coś z dreszczykiem. Niestety Lego Lodzik nie utrzymał swojej ukochanej Lego Lidzi i ta poleciała w dół na złamanie karku. A tak w razie czego to Lego Lidzia nie jest wklejana - jest tam na prawdę
Tym razem OM'owe ZUIKO 50mm 1,8
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.09.13 o 04:23
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To się nazywa zdjęcie rokuIle prób by ostrość była idealna?
Nikon F i D / Olympus OM + Pansonic G / Mamija 645
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Szklany stolik?
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Nie ma tam żadnego szklanego stolika![]()
Boke ciekawy, choć potencjał szkiełka nie wykorzystany do końca. Modelka mam nadzieją cała.
HeheJak była za duża szpara to Lego Lodzik stawał się bardzo niewyraźny i fota gubiła sens więc musiała być taka przesłona aby był jego zarys i widoczna wyciągnięta ręka w dół
![]()
. Dobrze, że miałem pod ręką gumę do żucia aby go jakoś do blatu przykleić bo moja córka nie jest jeszcze na etapie plasteliny
![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo