Takie tam teraz na szybko aby wątek się rozwijał
E-PL2 + OSAWA OM SYSTEM 35-105 3,5-4,5 MACRO
![]()
Takie tam teraz na szybko aby wątek się rozwijał
E-PL2 + OSAWA OM SYSTEM 35-105 3,5-4,5 MACRO
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pukim żyw, wątek nie zginie.
Heliopan 4.5/75 dziś zakupiony w cenie złociszy 3, stanu zaniedbania haniebnego, niezbyt chciał współpracować
, solidna kąpiel i pucowanie
i już widać światełko w tunelu. Podkładeczki, tulejeczki, pierdułeczki i się zrobiło całkiem przyjemnie
, z tym że, obiektyw ten nie posiada żadnego mechanizmu ostrości, jedynie przesłonę. I znowu: rureczki, pierdułeczki i wyszło kolomysło
i se Heliopan ostrzy z bliska i daleka.
Zdjęcie Heliopana robione Chinonem 55mm 1.7.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jupiter 37A, F3.5
No to podtrzymujemy wątek przy życiu dalej
Wiecie co? Lubię analogowe szkła podpięte do do PEN'a. Po pierwsze lubię tą zabawę po drugie mam wrażenie, że fotki wychodzą z nich lepsze niż z kita a po trzecie te nowe plastiki w funkcjonalności obsługi manuala mogą w tyłek pocałować szanownych staruszków
E-PL2 + Vivitar 28-210 3,5-5,6 OM SYSTEM
Moje dzisiejsze parkowe. Trochę ciemnawo było jak na ten obiektyw bo koło 17'stej i pogoda "strasznie zdechła" to poleciałem ISO na auto, pierwsza fotka i z kaczkami są na max zoomie, pozostałe już na mniejszych. ISO wskakiwało między 500 a 1250. Przy pierwszym i kaczkach wskakiwało 1600 ale tam zooom był na max i przy kaczkach jeszcze wszystko w dodatku rozgrywało się pod rozłożystymi drzewami
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 29.05.13 o 01:35
Idź że już spać... bo ja nie mogę.... jakoś.... Jutro ostatni dzień w pracy... Całkiem do doopy.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Myślę, oj myślę .. bym tylko myśliwym nie został bo tego nie lubię...
---------- Post dodany o 00:59 ---------- Poprzedni post był o 00:58 ----------
chyba sobie pogram na gitarze....
---------- Post dodany o 01:00 ---------- Poprzedni post był o 00:59 ----------
elektrycznej ze wzmacniaczem 100 W![]()
Sąsiedzi zrozumieją...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()