Ale u nas masz już z VATem, cłem i przesyłką. Z USA wszystko trzeba doliczyć - i ew. serwis dalej.
Ale u nas masz już z VATem, cłem i przesyłką. Z USA wszystko trzeba doliczyć - i ew. serwis dalej.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Fakt, czarna to plus - ale wysyłając do nas i doliczając vat/cło to wyjdzie Ci na te same ceny.
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Wiesz, jak spadła w USA to może spaść też i gdzie indziej, nawet w Polsce. Może nawet w programie który wspomniałeś też stanieje? ja się pewnie nie załapię na obniżki bo już zamówiłem ale może ktoś inny się ucieszy?
Ciekawe swoją drogą skąd akurat taki pomysł na taką promocję? nie sprzedawało się? czy może sezon na robale się zaczął i Olympus chce synergię wykorzystać? Bo raczej nie uwierzę że spadek ceny wywołany został debiutem Sigmy która jest bohaterem wątku. To było nie było dwa, dosyć różne obiektywy choć "na papierku" niby takie same
Juz teraz sie lamie nad ta 60, liczylem ze jednak w zapowiedziach sie cos pojawi do macro roboty powyzej 80mm.
Jak jeszcze miala by spasc cena mZD60macro, to juz chyba nie mialbym argumentow na lamanie sie
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
zawsze są jakieś wybory do podjęcia i kompromisy do zaakceptowania... ja bym chciał żeby w ofercie było mZD 60/2,0 makro... albo Sigma 65/1,4 już niekoniecznie makro...
ale jak się nie ma co się lubi... wiem, mogłem kupić lustrzankę - byłby większy wybór no ale stało się...