Za smyczami z logo olka jestem ZA!! Za peugeotami moze kiedy indziej![]()
Za smyczami z logo olka jestem ZA!! Za peugeotami moze kiedy indziej![]()
-=: Olympus C-4000 ZOOM + Tuleja + UV, CPL @52mm + Velbon CX-440 + Adapter D (M52*0,75/M52*0,75) + Helios 2/58 POWERED:=-
Aaa i zapomnialem dodac, ze fajnie by bylo aby smycz byla szeroka. Bo jest pelno takich waskich tandet, co to maja szerokosc tasmy magnetofonowej...
-=: Olympus C-4000 ZOOM + Tuleja + UV, CPL @52mm + Velbon CX-440 + Adapter D (M52*0,75/M52*0,75) + Helios 2/58 POWERED:=-
Tak sie sklada ze chyba wezmniemy na spole z klubem pegeota i wyjdzie taniej![]()
Smycze WYŚMIENITEjestem ZAA
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
a mówiłem że peugeot i olek górą....hehehe...Zamieszczone przez (A)rturo
405 mi16 us.
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
ARTURO polecam strone www.smycze.pl
maja drukowane i haftowane
ciekawe wykonanie NOKIA i CANON
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Widzialem ale u nich trzeba zamowic spora ilosc
Min. 1000 sztuk
Rozmawiam jeszcze z innym klubami aby zamowic jak najwiecej wtedy cena bedzie nizsza i postaram sie wybrac najlepsza jakosc
mam jeszcze pytanie z jakimi koncowkami beda smycze bo wiem ze sa rozne koncowki
Ja jestem jak najbardziej za, fajna rzecz na razie dostałam coś takiego od Forda jako reklamówke C-Maxa, super, gruba smycz, parciana ...ale C - Maxa nie mama Olympusa mam
. Skolei mąż dostał w pracy firmową smycz zrobioną z grubszej sznurówki...ależ beznadzieja a do tego ma tylko 1 możliwośc odpinania...właśnie ale skoro ma to być smycz zakładana na ręke to czy potrzebne są 2 sposoby odpinania?
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Mógłbyś zagadać do mnie co do tych smycz...? 3090959