Obrazila sie na drugiej focie ?
Fajna jest![]()
Obrazila sie na drugiej focie ?
Fajna jest![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Na pierwszym, na Twój widok się wkurzyła, na drugim pokazała co o Tobie myśli.
A sójka śliczna, lubię te ptaszory, potrafią być zabawne.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Sójka fajna, ale czaple (bo to czaple były, nie?) lepsze![]()
The question is, who cares?
Może to sójka skrzyżowana z papugą?
Czubatka super (na Twój widok się tak zjeżyła ?), perkozy też fajne.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
czujne oko przyrodnika nie zwiodło Cię
to by mnie zdziwiło, odkryłbym podgatunek sójkopapuga
na czatowanie staram się wyglądać ładnie, korale, make up, termoloki, itp. więc chyba nie na mnie się zjeżyła. może jej stary jeszcze nie wrócił
---------- Post dodany o 13:28 ---------- Poprzedni post był o 13:24 ----------
świnia z tej sójki
taaak, coś o tym wiem
w przyszłym roku nie dostanie żreć zimą to nie będzie się obrażać![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przeglądam wątek i przednie zdjęcia robisz. Miło się ogląda. Pozdrawiam.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
w święta każdy wybrał się gdzieś na spacer lub pojechał w ciekawe strony. ja dziś pokręciłem się po Kaszubach i dla odmiany dwa zdjęcia nie ze skrzydłami, choć jedno i drugie w pewien sposób koreluje ze zwierzętami
225. Żukowo - prawdopodobnie największe jajko świąteczne. Dziewczynka, o której pochodzeniu do dziś spierają się uczeni, dla odwzorowania skali
226. Zawory k. Chmielna. Ten znak zakazu nie jest skatalogowany w kodeksie drogowym
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie