Przejrzałam wszystkie, cieszy różnorodność ujęć, faworytem 3-cie z pierwszej wrzutki, ale i łódkowy przerywnik bardzo mi się podoba [12-tka szczególnie]. Sądzę, że warto będzie tu zaglądaćPowodzenia w foto-łowach zatem.
Przejrzałam wszystkie, cieszy różnorodność ujęć, faworytem 3-cie z pierwszej wrzutki, ale i łódkowy przerywnik bardzo mi się podoba [12-tka szczególnie]. Sądzę, że warto będzie tu zaglądaćPowodzenia w foto-łowach zatem.
jak Ci na 19 przypozowała - tak niby od niechcenia - a jednak![]()
modelka dobra - najlepsza na 19 - choć byłoby jeszcze fajniej jakby nie było tego drzewka za nią - ale nie można mieć wszystkiego
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Bardzo przyjemna seria z łódkami, Kruk i Sroka w akcji też spoko, jednak gdy inscenizujesz jakąś sytuację to powinieneś pamiętać że oprócz odpowiednich miejsc, patoli na których zasiadają ptaki równie ważne jest też tło. Z serii z sarenką 19 najfajniejsza.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Te łódki ciekawe, ale też ciekawe, czy nie dałoby się z nich jeszcze czegoś ciekawszego wycisnąć, może kiedyś ponownie spróbujesz?
no właśnie, nie można. a na wycinaniu drzew w komputerze się nie znam
---------- Post dodany o 20:40 ---------- Poprzedni post był o 20:38 ----------
już przystapiłem do gruntownych poprawek, tak by było tło. dzięki kris
---------- Post dodany o 20:43 ---------- Poprzedni post był o 20:40 ----------
może z poranną mgłą?. kiedyś popróbuję, dzięki sawa
---------- Post dodany o 21:59 ---------- Poprzedni post był o 20:43 ----------
teraz kilka zwierząt o mniejszych rozmiarach
21
22
23
24
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dwa ostatnie bardzo fajne, a z poprzedniej serii 22 najbardziej mi się spodobało.
26 ma potencjał ale chciałoby się więcej prawej![]()
no i jak wyżej dwie ostatnie fajne
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
nr 28 baaaarrrdzo mi się podoba,lubię takie nietypowe kadry.
Jacek