Podoba sie.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Świetne zdjęcia. Obejrzałem sesje z czaplą siwą i w locie - rewelacja. Wypracowałeś sobie dobrą miejscówkę. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Oj wyszły Ci te czaple niesamowicie.
The question is, who cares?
Napatrzałem się ... super!!!!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
I jak tu nie chwalić ? - doskonałe![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Seria w locie - to ostatnie - się dzieje. Czapla na drugim planie wyraźnie coś pokazuje tej na pierwszym. Fajnie plany zagrały.
cieszą duszę takie posty.
na czaple chodziłem dość często (to ta miejscówka którą się chwaliłem, co to ją własnymi ręcami wyciąłem w zaroślach). bardzo przypadł mi do gustu ten ptak. jednak jest czujny. nie zawsze się udawało. raz wylądował w innym zakolu stawu i za chiny nie chciał wejść w zasięg kadru, raz w ogóle nic nie przyleciało, innym razem prognozy pogody się nie sprawdziły. ale były też chwile zadowolenia - jednak długo musiałem na nie czekać pod siatką.
---------- Post dodany o 21:46 ---------- Poprzedni post był o 21:40 ----------
mam nadzieję, że jeszcze przełkniecie kilka zdjęć tej drugiej- jaśniejszej. niedługo postaram się w jakiś płynny sposób przejść do drugiego gatunku
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Świetne zdjęcia. 131 i 130 szczególnie mi się podobają.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg