Zrobię później inną
Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka
Zrobię później inną
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
to może będzie lepiej
738
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Fajny kadr i to odbicie w wodzie![]()
Kapitalny ptaszek na 736. Co to za gatunek?
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
a to krętogłów, dość rzadki . należy do dzięciołowatych.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
ostatnio kręciłem się po tej okolicy - czapeczka dla szpanuw rzeczywistości całkowicie niepraktyczna
i odwiedziłem gospodarzy chyba obecnie najbardziej popularnego podwórka w krajuciekawe spotkanie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Bardzo swojsko na tym podwórzu. Wiewiórka i szczególnie pijący wodę ptaszek bardzo się podobały.
pozdrawiam Wiejo
"ORŁY" DO BOJU Z UŁAŃSKĄ FANTAZJĄ!!!!
wiem, to myszak, a nie orzeł. Ale na takie przyjemności to trzeba zasłużyć
mam nadzieję, że nie będę musiał po meczach grupowych wstawić kury
trzymam kciuki
739.
Szkoda, że na 739 uciekła ostrość. Przynajmniej na moim ekranie tak to wygląda. Co do kury to trzymaj bo chyba będzie potrzebna. Jeszcze tylko pytanko, czy do tego kamuflażu który pokazujesz pod Białowieżą jest woalka na twarz?
U mnie kij jest nieostry, a ptak jest ostry
To jest taka czapeczka z dziurą na oczy. Tylko jest śliska, kręci się na głowie i zasłania oczy, opada do przodu. W momencie gdy mam robić zdjęcie walczę z tym gównem żeby coś zobaczyć. Lub gdy delikatnie mam obserwować teren to ta cholerna czapka się kręci. Wywaliłem *****. Lepszy jest szal wojskowy maskujący
Może jakby ją założył na czapkę, czy coś, albo jakaś gumka. Nie miałem do niej cierpliwości
Muszę jakąś kurę w rawie zrobić