Strona 277 z 331 PierwszyPierwszy ... 177227267275276277278279287327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.761 do 2.770 z 3304

Wątek: ABIR - zdjęcia wszelakie

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Rabbit
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    226
    Moja galeria
    Bardzo ładny bażanci samiec fajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć
    Karol + Olek + kilka szkiełek

| OlyJedi Awatar szamaniec
    Mieszka w
    Poręba
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Nareszcie beznadziejne zdjęcie. Bażantom bez ogona mówimy stanowcze NIE

Animator Zwycięzca OlyRulez Awatar edorka
    Mieszka w
    Chorzów
    Siła reputacji
    170
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szamaniec Zobacz posta
    Nareszcie beznadziejne zdjęcie. Bażantom bez ogona mówimy stanowcze NIE
    No właśnie.
    Kogut bez ogona to jak... kościół bez wieży albo żaglowiec bez żagli

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria
    dobrze, już dobrze.... zrozumiałem. Zasłużoną krytykę przyjmuję oczywiście z honorem
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    dobrze, już dobrze.... zrozumiałem. Zasłużoną krytykę przyjmuję oczywiście z honorem
    Oczywiście, teraz pokaż ten super ogon bez tego dziwnego zakończenia.?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez abir Zobacz posta
    Nie przesadzaj z tę samokrytyką, przecież to zwierże, się rusza, a publika gdyby nie Twoje zdjęcia mogłaby co najwyżej tego ptaka z zaroślach lub na kartoflach czy w malinach sobie posłuchać...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar szamaniec
    Mieszka w
    Poręba
    Siła reputacji
    116
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Nie przesadzaj z tę samokrytyką, przecież to zwierże, się rusza, a publika gdyby nie Twoje zdjęcia mogłaby co najwyżej tego ptaka z zaroślach lub na kartoflach czy w malinach sobie posłuchać...
    To zło okrutne, gdyby ktoś z maluczkich opublikował tak obcięte kadry spotkałby się z krytyką o sile większej niż bomba atomowa. Abir pokazał że nie potrafi robić zdjęć - i wszystkie zastępy potępionych, zakompleksionych, nieudolnych , mają dziś swój dzień chwały Po kilku fotografiach Abira, jak zapewne pamiętasz, załamałem się nerwowo i sprzedałem wszystko co miałem. Teraz nastało światełko w tunelu i oby to nie był pendolino

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Muminek
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    335
    Moja galeria
    Pięknie ustrzelone kuraki , 604. i 605. najbardziej mi podchodzą.
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar abir
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    343
    Moja galeria
    bardzo dziękuję za wasze opinie

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    rozsądna tolerancyjność, dzięki

Cytat Zamieszczone przez szamaniec Zobacz posta
    To zło okrutne, gdyby ktoś z maluczkich opublikował tak obcięte kadry spotkałby się z krytyką o sile większej niż bomba atomowa. Abir pokazał że nie potrafi robić zdjęć - i wszystkie zastępy potępionych, zakompleksionych, nieudolnych , mają dziś swój dzień chwały ....
    aż taki wielki to ja nie jestem. myślę, że tak wielkiej krytyki by nie było, tu forumowicze wg mnie należą do kulturalnych i chętnych do pomocy.
    Co do moich umiejętności - to mam ogromny dystans. Umiem śmiać się sam z siebie, a krytykę i celne uwagi traktuję pozytywnie. moje ego jest na właściwym poziomie. więc można dużo w moim wątku - niekoniecznie pozytywnie
    Na marginesie, wydaje mi się, że zdjęcia nie zawsze muszą być idealnie książkowe. Chcąc pokazać jakiś szczegół u duuuużego ptaka, atak w bójce, zderzenie pazurów, dziobów - część skrzydeł musi wypaść z kadru. Ale za to mamy energię i widoczne emocje na "twarzach" zawodników.
    Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują

Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie

| OlyJedi Awatar yac
    Mieszka w
    k/3M
    Siła reputacji
    290
    Moja galeria
    Abir nic nie wstawia pewnikiem eksponaty do zdjęć szykuje ( znaczy się wypycha )
    Jacek