Bardzo ładny bażanci samiecfajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć
![]()
Bardzo ładny bażanci samiecfajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Nareszcie beznadziejne zdjęcie. Bażantom bez ogona mówimy stanowcze NIE![]()
dobrze, już dobrze.... zrozumiałem. Zasłużoną krytykę przyjmuję oczywiście z honorem![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
To zło okrutne, gdyby ktoś z maluczkich opublikował tak obcięte kadry spotkałby się z krytyką o sile większej niż bomba atomowa. Abir pokazał że nie potrafi robić zdjęć - i wszystkie zastępy potępionych, zakompleksionych, nieudolnych , mają dziś swój dzień chwałyPo kilku fotografiach Abira, jak zapewne pamiętasz, załamałem się nerwowo i sprzedałem wszystko co miałem. Teraz nastało światełko w tunelu i oby to nie był pendolino
![]()
Pięknie ustrzelone kuraki, 604. i 605. najbardziej mi podchodzą.
Pozdrawiam
bardzo dziękuję za wasze opinie
rozsądna tolerancyjność, dzięki
aż taki wielki to ja nie jestem. myślę, że tak wielkiej krytyki by nie było, tu forumowicze wg mnie należą do kulturalnych i chętnych do pomocy.
Co do moich umiejętności - to mam ogromny dystans. Umiem śmiać się sam z siebie, a krytykę i celne uwagi traktuję pozytywnie. moje ego jest na właściwym poziomie. więc można dużo w moim wątku - niekoniecznie pozytywnie
Na marginesie, wydaje mi się, że zdjęcia nie zawsze muszą być idealnie książkowe. Chcąc pokazać jakiś szczegół u duuuużego ptaka, atak w bójce, zderzenie pazurów, dziobów - część skrzydeł musi wypaść z kadru. Ale za to mamy energię i widoczne emocje na "twarzach" zawodników.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Abir nic nie wstawia pewnikiem eksponaty do zdjęć szykuje ( znaczy się wypycha)
Jacek