Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Abirze, czy długo leżałeś pod siatką , jak daleko były te żurawie i jaką ogniskową strzelałes.
Jacek
Dzięcioły zajefajne, gratki . Żurawie super, cieszą oczy te Twoje foty.![]()
dzieki za odwiedziny
rzeczywiście, trochę podglądam - bez pozwolenia
---------- Post dodany o 13:02 ---------- Poprzedni post był o 12:55 ----------
ogólnie cały dzień, okres kiedy żurawie ciekawie pozują, tańczą godowo jest krótki, potem znikają aby pilnować gniazd z jajami. więc musiałem wykorzystać wolny dzień w całości. W ciągu dnia miałem 4 przyloty, z czego jeden erotyczny, pozostałe to tańce i zaloty
odległość oceniam na 25-30m. Ogniskowa 600mm, czasem lekko krócej. zdjęcia lekko kadrowane
mało mówię, więc nie mam doświadczenia. choć czasem powiem za dużo![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Fajne, ptasi sex w locie, ładnie to tak podglądać najbliższych żyjących krewniaków dinozaurów?
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Amory niesamowite...Scenka w połączeniu z lekką mgłą, miękkością - niemal harlequin
![]()
Dziecioly przednie, tak samo jak amory. Gratuluje
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie