Co mam napisać, znowu wazelina, spsuj coś, pomarudzimy.![]()
![]()
![]()
![]()
Co mam napisać, znowu wazelina, spsuj coś, pomarudzimy.![]()
![]()
![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przez zdjęcia Abira przestałem fotografować. Sprzęt na sprzedaż. Nie mogę patrzeć na swoje fotki...
Piękny jest, foty świetne. Czekam na kolejne.
to nie tajemnica, pełna klatka.
nie wiem jakiego masz olka? tu kilka słów historii...
...posiadam e3 i 50-200 + ec14. w 2013 roku wiedziałem, żeby się rozwijać w tej fotografii potrzebuję czegoś lepszego. większe potrzeby odczuwałem w stosunku do aparatu a nie obiektywu. w ciemniejszych warunkach przy iso większym niż 800 moje e3 zaczynało kuleć. w tym czasie olek nie miał dla mnie nic rozsądnego i wpadłem w ręce C. mój olek przy świetnych warunkach jest ok. jednak prawda jest taka, że puszka C pozwala mi na dużo więcej.
cały czas mam na myśli oczywiście moje stare e3, dzisiaj po rozwoju OMD jest pewnie dużo lepiej.
reasumując - z pewnością można
proszę nieeeee rób tego
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Nadrabiam zlotowe zaległości. Warto nadrabiać. Cudo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie