Pikny, choc jak dla mnie nieco za ostre swiatlo.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Warto było pobuszować w trzcinach, fotołowy udane. Wydawało mi się, że trzciniaczki są bardzo płochliwe, ale Tobie pewnie niedługo będą jadły z ręki..![]()
Pięknie!
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
trzciniak piękny. 444 dla mnie prowadzi choć troszkę szkoda przyciętego ogona. ładnie musiałeś go podejśćjego śpiew mam cały czas w uszach. czasami sobie posiedzę kilka minut na spacerze i posłucham bo niezłe koncerty daje
pozdr
Trzcinak cudowny. Ja w trzcinie znajduje jedynie komary a właściwie to one same mnie znajdują
. Trzciniakowi ktoś ogonek podgryzł, jeden taki mi nawet na myśl przychodzi
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dajesz dalej...... Ptasiory super......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
355 genialne, czapla wygląda na zadowolona z siebie.
dzięki Wam wszystkim za odwiedziny
tak jeśli jesteś zauważalny. jeśli dobrze się schowasz są wdzięcznym materiałem.
małe sprostowanie. to jest trzciniak, trzciniaczek jest mniejszy - liczę że pokażę go w przyszłym tygodniu. ten mniejszy jest dla mnie cięższy do złapania bo przebywa z reguły w niższych partiach trzcin, duży trzciniak lubi pięknie śpiewać na wierzchołkach trzcinowiska
tak, oczywiście macie rację.
byłem wyposażony w obiektyw stało ogniskowy. trzciniak podleciał tak blisko, żeby mieć ostrość na głowie ogon nie mieścił się w kadrze. czasu na zmianę pktu af oczywiście nie było. ale trzciniaka będę jeszcze podchodził. poprawię się
dam dalej za kilka dni
---------- Post dodany o 21:17 ---------- Poprzedni post był o 21:16 ----------
spróbuję godzinę później
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie