Świetna seria![]()
Świetna seria![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
426 do galerii proszę![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne te pliszkowe wrzutki (i siwe, i żółte)![]()
Pięknie "robisz" te ptaszki, ale "ostatnie"... Znakomite mbsz.
Pozdrawiam.
Fantastyczna wrzuta!
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Pliszkowe ujęcia kapitalne. Łabędziowe 426. najbardziej mi podchodzi, 425. świetna dynamika, tylko troszkę ciasno.
Brawo!
piękne ! a na 426 szkoda że nie ma większej skali ocen w galerii. to się nazywa doskonałe rzemiosło. pozdrawiam
przedstawiam parę błotniaków stawowych, które osiadły w moich okolicach na to lato. są to moje pierwsze próby z tą parą, więc zdjęcia raczej poglądowe. temat wymaga obserwacji i mądrego podejścia
dwa pierwsze to duuuże cropy. ptaki te wykonują niesamowite ewolucje w powietrzu podczas tańca godowego. na moje nieszczęście tańcowały bardzo wysoko.
na dwóch następnych chciałem je tak pokazać aby każdy mógł odróżnić Panią od Pana. Oczywiście Panie przodem
427.
428.
429.
430.
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie