Brawa się należą!Czadowe!
Brawa się należą!Czadowe!
siweczka- brzmi niepozornie ale domyślam się, że łatwo nie było. ale co to dla Ciebie. jak zwykle super ujęcia![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Wrzuta piękna, powturzę się za Marcinem z odbiciem i 413 naj...![]()
Najbardziej dla mnie to z odbiciem 412Ładne światełko na zdjęciach.
I sie pewnie powtórzę, przy wstawianiu zdjęć lepiej zaznaczyc rozmiar Large niż Full Size. W pierwszym przypadku wystarczy później kliknąc na zdjęciu aby go powiększyć. Teraz trzeba klikać prawym myszy i wybrać Pokaż obrazek, co nie jest zbyt wygodne.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dla mnie rewelacja - świetne, wypracowane zdjęcia. Na ile metrów je miałeś ? Aż mi się zachciało biec w plener, bataliony powinny już zaczynać taki, chociaż jak pisałem w swoim wątku - ten rok dziwny jest na Podlasiu, zimny i suchy. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Kolejna świetna seria..
Jacek
cieszy mnie, że podoba się Wam mała sieweczka
od dłuższego czasu tak zaznaczam (large), z pośpiechu może zaznaczyłem inaczej. następne oczywiście będą tak wstawione aby było wygodniej dla gości
od 3 do 6 metrów. chociaż na 3 m podchodziły na chwilkę i już tup tup tup i ich nie było.
u mnie też dziwnie. jeszcze nie zaobserwowałem żadnej czapli na stawach. boję się, że ten sezon na czaple będzie stracony. ale jeszcze może przylecą
---------- Post dodany o 10:49 ---------- Poprzedni post był o 10:48 ----------
to pliszka będzie następna![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie