Po prostu rewelacja! Swoje umiejętności i talent rozwijasz w zawrotnym tempie, szczere gratulacje, to sama przyjemność oglądać to na własne oczy.
Po prostu rewelacja! Swoje umiejętności i talent rozwijasz w zawrotnym tempie, szczere gratulacje, to sama przyjemność oglądać to na własne oczy.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Nie wiem jak to jest po japońsku, ale mi się podoba![]()
The question is, who cares?
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 28.07.14 o 20:25
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Re-we-la-cja!
Wpisałem w Google tłumaczu "mi się podoba" i wyskoczyło cóś takiego - 私はこれが好き. Nie wiem czy kogoś nie obrażam ale mi też się podoba
![]()
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ano najprawdziwsza prawda, rewelacja! Jest co podziwiać. Piękne czaple.![]()
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
Nie będę się rozpisywał. Fotki świetne pod każdym względem, technicznie - rewelka.
Pierwsze zdjęcie (start z wodnej tafli, zagarnianie powietrza, ostatni plusk nogami i w górze) największe wrażenie robi.
Drugie, to lądowanie wprost na światło, wszystkie mięśnie naprężone, pięknie rozpostarte skrzydła, uważne spojrzenie, paluszki już już macają wodę.
Trzecie też niezgorsze, tzn. świetne. Piękny tryptyk.
Rzeczywiście fotki przypominają szkice japońskie lub chińskie hafty ale kudy tam haftom do tych igraszek malowanych światłem. Blask rzeczywistości, precyzyjne, wyrzeźbione, z grą światła, bardzo oszczędnie i wymownie podane sceny. Kropelki, to Chopin.
Obiektyw się pięknie sprawił. Sensor również.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 28.07.14 o 21:38
Napiszę krótko: Świetne!