Kto by się tam światłem przejmował, jak takiego okazałego boćka widzi! Przepięknie ochwycony, i jeszcze w akcji do tego!
Fajnie wyszedł na 268 ten bocian z odbiciem - szkoda że to zielone z otoczenia musiało się wkraść na odbicie![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wrzuta ostatnia z bocianem jest miodzio.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Przyłączam się do chóru wielbicieli zdjęć bociana![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Kolor z 269 a temat z 270 - nieźle szarpie![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Fajny bociek, też jestem ciekawy co upolował![]()
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
zaskoczyły mnie wasze dobre opinie. ale do brzegu, jak to mówią...
zdjęcia miały pojawić się może w niedzielę (z braku czasu), ale nie chcę wystawiać Waszej cierpliwości na tak dużą próbę. więc bociek upolował to. ..
od razu przepraszam za ilość zdjęć większą od 3, ale tak mi pasowało do pokazania historii
kto wie, co to za ryba?? jeśli Krakman tu wejdzie - nie bierze udziału w konkursie
271. zanim wyciągnął rybę kilka razy dziobem walił w nią jak harpunem
272. ryba kilkukrotnie mu wypadała z dzioba, lecz się nie poddawał
273. w końcu udało się
274. z czasem zleciało się towarzystwo
275. a wiadomo, że przy stole dwóch to już tłok, więc bociek poszedł sobie gdzie indziej
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
abir - nic mi nie przychodzi do głowy poza jednym słowem... ZAJE... po prostu!
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty abir.![]()
ŁaŁ! Moje gratulacje. Piękna seria!