Nie słyszałeś o "babskiej" zawziętości![]()
Nie słyszałeś o "babskiej" zawziętości![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie wymaga żadnego dopasowania, pewnie myli Ci się 10" 1024x600 z netbooka z LCD 10" 1366x768 w tablecie, choć powoli 1920x1080 w tablecie staje się normą, tak właściwie wszystkie nowe mają minimum 1920x1080.Zamieszczone przez hades
Ależ ja właśnie mam porównanie 13" vs. 10" na codzień ... używam LR4 na notebooku 13" 1366x768 i od jakiegoś czasu na tablecie 10" 1366x768, naprawdę nie odczuwam żadnego dyskomfortu.Zamieszczone przez grzyboo
Ty na 100% nigdy w rękach nie miałeś tabletu z W8 na pokładzie.Zamieszczone przez romek1967
PS
Dla mnie temat jest zamknięty, sam się w pewnym momencie zdziwiłem jakie możliwości drzemią w windowsowych tabletach i jak one swoją koncepcją bardzo różnią się od koncepcji tabletów z androidem i iOSem, których odpowiednikiem jest tablet z windowsem RT.
Nie chyba tylko na pewno. Widziałem na dużym PC i, cytując klasyka, d**y mi nie urwało. Tym bardziej nie mam powodu oglądać toto na tablecie. Wyraźnie napisałem po co kupiłem tableta i na czym używam LR4, napisałem także powody dla których to robię. Z tych powodów właśnie nie będę LR4 odpalał na żadnym tablecie.
The question is: What is a Mahna Mahna?
To po co się odzywasz w tym wątku? Z nudów, czy z chęci nabijania postów. Przecież Ty nie masz nic, ale to kompletnie nic do przekazania, poza jakimś subiektywnym widzimisie ... sorry ale w tym wątku jesteś typowym trollem.
PS
Jak na razie to LR4 odpalisz tylko i wyłącznie na tablecie z W8, a nie na "jakimś tam tablecie".
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 9.05.13 o 11:38
The question is: What is a Mahna Mahna?
Takie podejście tyczy się wielu dziedzin życia. Przykład z bieganiem: http://bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=5238. Na chwilę można wejść w inną rolę. Czasami jest to przydatne, by wczuć się w zagadnienie, a nawet zrozumieć różne zawiłości. Rozsądek powinien podpowiedzieć kiedyś się przegina w jedną lub drugą stronę.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez tymczasowy_ ; 9.05.13 o 12:29