cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jak pozbyć się przepału?
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Buciki są coolZ ostrością trochę gorzej
Bezczelnie powiem, że jesteś świetnym przykładem w kwestii obróbki zdjęć na tablecie. Temat przewija się na forum już jakiś czas, jednak dzięki Tobie każdy ma czarno na białym, że mimo iż się da bo technicznie jest wykonalne, to nie jest takie proste, żeby uzyskać efekt jaki daje obróbka na komputerze. I powyższe wcale nie było złośliwą uwagą.
The question is, who cares?
1. ok... postaram się
2. hmmm... Świetnie... z tym że kiedy tak właśnie robiłam to struktura skóry była zaburzona. Ponad to jak widać na zdjęciu poprawionym przez ciebie łatwo jest zapomnieć o szczegółach takich jak szew na bucie... Wiem że twoja propozycja była zrobiona na szybko... ale przypuszczam że trudno jest pozbyć się "problemu" a jednocześnie zostawić szczegóły...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
hehehe...![]()
rozumiem że odnosisz mnie do lektury... nie można tak łatwo! nie ma to tamto... na skróty się nie da!![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Udało się... po wielu próbach... sukces (wagowy)!!! Niestety z ostrością mam problem...